+31 64 220 85 54
info@perta.nl

Over

Regio Alkmaar

Perta studio oprichter Mijn passie voor eindeloze mogelijkheden van kleuren en vormen was een begin tot mijn 17 jaar lang scherpstellen in digitale kunst en ontwerp. Mijn motto is: mooi maar nuttig. Want wat is mooi zijn zonder een echte goed gebruik? Dat beseffen ook kleine en grote bedrijven, brandmerken en iedereen die serieus is over hun zaak.

Ook in onze privé leven zoeken we ontspanning in iets moois: in gezellige woonkamers, favoriete boeken, rustgevende lichten, sfeervolle bijeenkomsten. Wat ik doe is niet anders maar ik werk op een helemaal andere manier. Door onderzoeken wat u uniek maakt breng ik uw imago op een hogere niveau.

Methode

Ik gebruik mijn kennis van kleurtheorie in het echte omgeving. Dit betekent dat mijn kleuren worden gekalibreerd, ontwerpen getest op meerdere schermen en bij het ter perse, afhankelijk van project. In website ontwikkeling gebruik ik het balans van kleur en functionaliteit om uw boodschap duidelijk te maken terwijl uw website bezoeker kan moeiteloos bladeren. Voor mijn interieurstyling projecten zoek ik slimme oplossingen voor vloer-wandverf combinaties, betaalbare meubel keuze en verlichting die het leven aan het hele project brengt.

Geïnteresseerd in wat mijn vaardigheden kunnen voor u betekenen?
Graag hoor ik van u.

Met vriendelijke groet,

Milica Snieder